Free Discount Voucher

We are giving out FREE DISCOUNT voucher!
Just send us the following details to
passionbite3@gmail.com NOW! No purchase needed.

Full name
Date of Birth
HP no.
email address

1st 10 people to register will receive FREE CASH voucher worth RM10!! Hurry!!

Friday, January 13, 2012

MU vs Liverpool

The father is an avid MU fan and the son is crazy about Liverpool. Then the mother ordered a 2kg chocolate moist cake with football match theme.



6 comments:

Arima said...

Cake ni besar mana ye? Kalau 1 kg boleh ke?

PassionBite said...

kek yg ni kek 1kg :)

dah ada diskaun kad kami, blh dpt harga diskaun.
like www.facebook.com/passionbite utk info lanjut ye.

Arima said...

Liked :) kalau nak buat tempahan, kena buat order brapa hari awal ye?

PassionBite said...

seboleh2nya awal seminggu. tp kalau lg awal pun ok, boleh block tarikh dulu kan? kalau musim cuti selalunya cepat fully booked.

Arima said...

Ouh okay.. :) saya nak book for 7 July nanti but belum decide cake yg mana satu lagi.. Kalau request ubah sikit2 kat design boleh kan?

PassionBite said...

ok, nnt confirmkanlah ye tp jgn last minit takut fully booked. xde masalah kalau nak ubah skit2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts