Free Discount Voucher

We are giving out FREE DISCOUNT voucher!
Just send us the following details to
passionbite3@gmail.com NOW! No purchase needed.

Full name
Date of Birth
HP no.
email address

1st 10 people to register will receive FREE CASH voucher worth RM10!! Hurry!!

Wednesday, February 13, 2013

how to make barbie doll cake tutorial

Chewah! Speaking pulak title post kali ni.

Mungkin ada yang tertanya-tanya macam manalah agaknya nak buat kek barbie doll. Wajib ada pan khas ke untuk buat gown kek tu? Boleh makan ke patung barbie tu? 

Hari ni passionbite nak kongsi teknik mudah macam mana nak buat kek barbie doll ni tanpa perlu beli pan khas. Mudah je sebenarnya, lepas ni bolehla buat sendiri.



Kalau ada apa-apa nak tanya bolehla emel kami di passionbite3@gmail.com atau pm kami di fb page passionbite ye.

nak belajar deko kek? klik sini sekarang.
jangan lupa like kami di fb: https://www.facebook.com/passionbite

2 comments:

Meyra John said...

Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

Thanks. ^^

Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts